Comunicat de presa

Ultima actualizare: Jana Lavrits, în data de 07.02.2018

29.01.2018

Având în vedere recenta situație neplăcută apărută în cadrul  Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brânzeu” din Timișoara, astăzi am avut o discuție cu managerul acestei unități spitalicești, Prof. Dr. Marius Craina și cu șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, Prof. Dr. Mihai Ionac.

În acest context, le-am pus în vedere că au o responsabilitate directă în ceea ce privește percepția publică asupra acestei instituții medicale de prestigiu din județul nostru. În urma discuției avute, am constatat că  acest scandal a luat o altă dimensiune în presă, în condițiile în care  disensiunile au apărut în urma unor probleme de comunicare între șeful clinicii de Chirurgie Vasculară și ceilalți angajați.

Am speranța că acest conflict se încheie prin reluarea comunicării și încercarea rezolvării problemelor în mod intern, nu în mod public, pe rețelele de socializare sau în mass-media. Aceste neînțelegeri nu reflectă imaginea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brânzeu” din Timișoara.

Le-am recomandat să se concentreze pe activitatea profesională, pe îmbunătățirea actului medicat acordat pacienților și pe o bună colaborare, în beneficiul pacienților și al tuturor celor care zi de zi lucrează în cadrul Spitalului Clinic Județean.

I-am asigurat de sprijinul meu personal și al Consiliului Județean Timiș, care și în acest an va aloca sume importante de bani pentru investiții în clădirile acestei unități spitalicești.

 

Președintele Consiliului Județean Timiș,

Călin Dobra